06 Mart 2025
Nacaroğlu Baklava’nın Nasıl Bir Franchise Sistemi Var
Nacaroğlu Baklava Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Burak Ertekin kurulum ve franchise sistemlerini anlatıyor..
"Nacaroğlu 2000'lerin başında Gaziantep'te yerel bir işletme olarak yola çıkmış ve başladığı günden bugüne Gaziantep'in köklü tatlı kültürünü geleneksel üretim teknikleriyle birleştirerek bugünlere geldi."
"Güçlü üretim kapasitesi sayesinde sadece Gaziantep değil Türkiye'nin birçok noktasına ürünlerini taze bir şekilde ulaştırabiliyor."
"Nacaroğlu markası büyümeye devam ederken kaliteyi ve lezzeti ön planda tutuyor. Kaliteli ürün ve hizmet sunmayı bir misyon olarak belirlemiş bir marka, geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Sürekli ar-ge ile yeni ürünler geliştiriliyor."
"Franchise sistemi 2 farklı konsept üzerinden şekilleniyor. Girişimciler bulundukları bölgenin ihtiyaçlarına ve hedef kitleye uygun olan konsepti seçebiliyor. Bu süreçte girişimcilere personel alımı, eğitim ve pazarlama gibi konularda kapsamlı bir destek sunuyoruz. Konsept farklılıklarına göre ürünler merkez tarafından tedarik ediliyor. Bu sayede şubelerimiz sadece satışa ve şubelerinin yönetimine odaklanabiliyor, operasyonel yüklerini en aza indiriyoruz."
"Bölgenin ihtiyaçları ve lokasyon seçimi belirlenirken merkezimiz bu konularda girişimcilerimize tam destek veriyor. Bu sayede girişimciler en doğru yerde en doğru yatırım kararıyla işlerini kurmuş oluyorlar."
"Kendi işini kurmak isteyen girişimci ruhuna sahip olan herkes bu iş için uygun olabilir. İşletmenin başında durmak ve operasyonel süreçleri takip etmek markamız için çok önemli."
"Türkiye genelinde 25 şubemiz bulunuyor özellikle büyük şehirlerde hızla büyümeye devam ediyoruz. Amacımız Nacaroğlu lezzetini daha fazla noktaya ulaştırmak Türkiye'nin dört bir yanında şube sayımızı artırmak."