Panino Pizza
Ege Bölgesi ve Türkiye genelinde hızla büyüyen şubeleri ile gıda güvenliği ve kalitesinden ödün vermeden; kaliteli, sağlıklı ve uygun ürünlerini hızlı ve güler yüzlü bir şekilde sunarak sektörde önemli bir yer edinmiş olan Panino Pizza, her gün sütle yoğurulan taze hamur ile hazırlanan hiçbir katkı maddesi kullanmaksızın, özel soslar eşliğinde yapılan pizza ürünü ile Türkiye'nin tüm bölgelerinde bulunmayı hedeflemektedir. Özel pizza menüleri, çalışanları, müşterileri ve şubeleri ile kurduğu aileyi genişletmeye devam eden marka tecrübeli ve iş geliştirme odaklı uzman kadrosu ile bugün itibariyle şube sayısını 35'e çıkarmıştır.
Yılların verdiği tecrübe ile tüm Ar-Ge çalışmaları tamamlanmış profesyonel lojistik hizmet yönetim ekibi ve eğitim destek kadrosu ile kurulan sistemdeki Panino Pizza'nın hedefi, her ilde en az bir restoran ile sütle yoğurulmuş günlük taze hamur lezzetini müşterileri ile buluşturmaktır.